Voditelja je na jednoj romskoj svadbi gađala flašom, a njenog kolegu pevača Acu Lukasa su terali da po deset puta peva jednu istu pesmu. Takođe, jedna njena koleginica je instistirala da spava sa bubnjarem zbog toga što je imao veliki nos, pa je mislila da ima bogato iskustvo. Posle se razočarala. 

- Ma te svadbe su mnogo teške. Sećam se odemo da radimo oni napnu Lukasa teraju ga da 10 puta peva "Pesma od bola" to je jezivo, ja to nisam mogla da dopustim. - iskrena je bila pa nastavila da se priseća anegdota:

 

- Jao, slušaj ovo. Jedan naš bubnjar imao je veliki nos. I sad jedna moja koleginica kad ga je videla, zapela da ode s njim u hotel pa to ti je. I mi onda shvatimo da ona zbog njegovog nosa mislila da ima veliki ponos, znaš te priče kao mali čovek veliki ponos, veliki nos veliki ponos, ali to nije istina u šta se uverila i ta moja koleginica koja ga je odvela u sobu i završila posao. Sećam se sledeća svirka a ona prilazi bubnjaru hvata ga za nos i kaže "Varaaalicee" (smeh). - govorila je Dara u potkastu "Vostakact".

Foto: Petar Milošević

 

BONUS VIDEO: