Веза са Душаном Момчиловићем није потрајала, али је Снежана имала само речи хвале. 

- Када је реч о љубави, код мене увек све цвета и буја. Жена сам која је пуна љубави и испуњена сам оном коју добијам. У мојој вези је све одлично. Брачну понуду сам већ добила, једина препрека је што се још нисам развела. Чим се то заврши, ми ћемо се венчати ‒ рекла је у марту 2016. године, а месец дана касније су раскинули. 

- Тачно је да Душан и ја више нисмо заједно, али остајем при ставу да је мој емотивни живот лична ствар и не желим да га образлажем јавности. Остали смо у пријатељским односима јер нема ниједног разлога да буде другачије. Душан је диван несвакидашњи момак ‒ изјавила је за "Хелло" тада.

Када је реч о бившем супругу, Владимиру Микићу истицала је да је он љубав њеног живота: 

- Владимир је био љубав мог живота, мушкарац о каквом сам маштала, бољи од свих пожељних нежења који су се у то време вртели око мене. С друге стране, његова ситуација није била нимало једноставна – са супругом и кћеркама близнакињама од једва годину дана нашао се усред развода. Хтела сам да одустанем, али ме је он уверавао да то неће бити препрека нашој љубави, да ће бившој жени помагати и да ме никада неће повредити ‒ причала је Снежана.

 Снежана је присуствовала на једној ревији на којој је био присутан и бивши супруг са којим је била у браку девет година, али и његова нова партнерка.

Владимир иза себе већ има три брака, током догађаја је ћаскао са бившом женом, а онда је пришао да се поздрави са Снежаном. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: