- То су ти најлошији ликови, ти који су као добри момци, црква, фолирају, а овамо ти завуку - почела је она и наставила у истом ритму:

- Он нема ни мозга, ни хајпа... Њега су назвали балваном, јер је стварно балван. Он је стварно балванчина једна. Помогла сам му кад му је требао дует, ишла сам му на очеву сахрану од срца, иако ми је било напорно после наступа. Он је ладно чуо моју песму коју сам ја певала с тим непознатим дечком Жељком Николићем, који је платио песму Марини Туцаковић и Ралету. Марина ме је звала, ја сам дошла и снимила песму, свидела ми се. То је њена последња песма. Овај је песму чуо код Ралета, одмах је узео и нудио Цеци и Тањи Савић. Није ме ни питао да ли ја хоћу да узмем ту песму. Чак је Цеца рекла да хоће да купи песму. Они су јој је рекли да је моја и Цеца је рекла: "Океј!" Зато сам му два пута срушила сада песму.

Фото: АТА имагес

 

- Сад су ме замолили неки пријатељи да га не гасим, па су ми чак нудили и паре. Какве паре? Молили су ме да иду и моја песма и његова, иако имам дозволу да га угасим, и као ајде... Он је показао своје право лице. Прави он као шоу-програм и помаже младима, а овамо саплиће ноге младом дечку који тек почиње. Стока! Таквим људима се неће добро вратити. Не желим ником зло, али кад се на неког поштеног и доброг огрешиш, вратиће ти се то у животу. Он кад ти прича је мед и млеко. Замисли ти на сву ову причу он даје интервју и каже: "Па ја Дару волим, праштам јој све. Што не бисмо снимили обоје песму?" Љигуз брате, љигуз. Дечко врхунски пева, али не можеш газити преко мртвих. Да је мени то урадио, да је моја песма, главу бих му откинула давно. Колима би дошла испред и питала бих га у чему је проблем. Али сам на крају испала добра - рекла је Бубамара у Јутјуб подкасту "Вошкаст".

Дара се обрушила и на Гоцу Тржан, којој не може да опрости што ју је једном приликом испрозивала.

Фото: В. Данилов

 

- Гоца је почињала у исто време кад и ја. Чак смо имали и неке заједничке наступе. Ми као Кошава са Дунава, а она са Тап 011. Биле су неке моје слике у новинама и она је мене испљувала да се нешто "бечим" и "кречим", не знам шта. После годину-две ме је срела на неком снимању и као: "Ћао, где си?" Ја то мрзим, презирем. Ако кажеш да нисам добра, ти си за мене довиђења. Генерално, мислим да је мало лажњак. Али коме је битна Гоца Тржан. Знаш оно, рубрика "Где су и шта раде" - завршила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: