Певачица Индира Инди Арадиновић проговорила је о приватном животу и својим почецима.

Како је Инди истакла, радила је као конобарица, и то јој је уједно био и први посао.

- Имала сам неко друштво, које је коцкало. Стално су ме водали, ја сам била радознала, волела сам да гледам како коцкају. И онда они мени тако кажу: "Ајде мала кажи број", ја кажем и победим. Доносила сам им срећу. Била сам и у Лас Вегасу и дигла сам 30.000 долара - рекла је Индира у емисији "Бункер" код Луне Ђогани па открила који је посао прво радила:

- Радила сам као конобарица, то ми је био први посао. У кафићу у мом крају, једно дивно место, енергија, људи које сам знала. Упоредо са тим што сам радила као шанкер и конобар снимала сам свој први албум. - рекла је Луна.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Инди Арадиновић се недавно укључила у емисији ''Ново јутро'' код Јоване Јеремић проговорила је кроз какву агонију је прошла због операције желуца коју је имала.

- Прошла сам тежак период, две операције у року од две недеље, остала сам без слезине, панкреас је био закачен. Живим још мало са неким последицама, али захвална сам Богу што сам међу живима - почела је Инди.

Фото: Инстаграм принтскрин/indiraradicofficial, АТА имагес

 

 

- Доктори су били јако упорни и хвала им на томе... Целој екипи са интензивне неге. Ја сам отишла здрава на операцију, нисам била толико угојена, али сам желела да решим то. Мислим да је хирург у том тренутку могао да одреагује и пошаље ме кући, на додатне припреме, да каже да жели да види анализе. Он то није урадио. Припреме су у свему томе јако битне, код нас се то одради на брзину, али добро... Инсистирам да сви они који би се подвргнули овакој операцији да морају да одраде озбиљне припреме јер су оне најважније - додала је фолкерка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: