Здравље Лепе Брене, нарочито ментално, било је нарушено будући да се певачица борила за извесним проблемом који јој је скинуо осмех са лица.

Популарна певачица важи за великог професионалца у свом послу, те се труди да њен визуелни наступ увек буде беспрекоран. Међутим, оно што је јавност готово заборавила јесте да је певачица имала озбиљних проблема који су чак, како се писао, довели и до депресије.

Фото: Петар Милошевић

 

Њој је опадала коса, услед претераног блајхања, што ју је приморало да носи перике, те јој је то јако тешко пало и довело је до очаја.

- Брена заиста има велике проблеме са својом природном косом, која је са годинама све ређа и опада јој свакога дана све више. Да је вишегодишње блајхање, тапирање и третирање власи на разним снимањима узело данак, она је то схватила када је почела да се селфира својим новим телефоном. Уплашила се када је видела да спреда изгледа као да је ћелава. Залисци су толико дубоки да је то застрашујуће. Неко време је покушавала да пусти шишке не би ли сакрила залиске, носила је клипсе, надоградње и све могуће додатке, али године су учиниле своје, више ништа не помаже. Брена је пала у депресију и једно време је носила капице и качкете све док јој њен фризер није рекао да су идеално решење перике, које су данас толико узнапредовале да мало ко може и да примети да је на глави вештачка коса. Иако је раније носила перике и нису јој биле омиљене, Брена је решила да послуша свог сарадника, па је наручила две за пробу. Обе је прошетала у Арени и била је одушевљена коментарима - испричао је извор близак фолк звезди.

Ипак, према писању у медијима, својевремено, Брена се врло брзо адаптирала на промену, па сходно томе перике и дан данас носи, како се спекулише.


- Брена не скида перике са главе, па чак не иде ни до продавнице ако на главу не стави неку од десетине које сада има. Толико се извештила да их носи и када путује ван земље и сама их ставља, без помоћи фризера. Презадовољна је када се погледа у огледало. Перике су лагане, прављене од природне косе, са минималним бројем чешљића, па Брена нема осећај да јој нешто смета. Иако је позната као штедљива особа и да све воли на протекцију и са попустом, она за перике није жалила пара. Свесна је да што је квалитетнија и изгледа природније, а самим тим је и удобнија за главу, она је скупља. Тако ниједна њена перика није јефтинија од 500 евра - завршава извор близак диви "Гранд продукције".

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".