Мина је својевремено за медије говорила и о својим почецима. Тачно је да јој је Лепа Брена понудила помоћ, али је за то тражила новац.

- Увек ћу се Шабана радо сећати, јер сам од њега много научила и он је уживао на свиркама код мене. Сви су долазили и Жељко Самарџић, Сале Поповић, Фута и Марина, сећам се да је Брена, кад сам певала у Швајцарској питала одакле сам, кажем из Београда, пошто су писали да сам из Орашја. Рекла ми је да јој донесем 40.000 марака и онда ће ми помоћи. Можда сам и могла да их скупим, била сам најскупља певачица, али нисам знала да уштедим. Десило се све како је требало да се деси -  испричала је певачица.

Мина је недавно говорила и о својој наследници Анастасији и њеним плановима за будућност, али и открила да ли је заљубљена, и какав јој је љубавни живот.

- Не, нисам се заљубила. Што, је л' тако изгледам? Па, срећна сам, испуњена, стварно сам задовољна својим животом, хвала Богу. Нашла сам негде свој мир, то је негде најбитније од свега. А и што да не будем срећна, све око мене је лепо и сваки дан славим -  закључује Костићева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".