Јована Јоксимовић једна је од најпознатијих ТВ лица, а иако се чак три пута порађала она и даље има линију којом може да се похвали.

Јована је открила да се у трудноћи угојила преко 20 килограма и открила како је вратила жељену килажу.

- Јесам се угојила у трудноћи, у првој 12,13 килограма, а у другој 25. У другој сам баш била велика, али сам отекла, имала сам много воде и огроман стомак због близаначке трудноће. Имам среће да имам ту конституцију мало дечачке грађе и трудим се у последњих неколико година да пазим шта једем, мало се опустим, па се вратим, играм падел. Некако, кад видим да сад лако склизнем, односно када видиш да си склизнуо, а треба да се вратиш, дисциплина - рекла је Јована и открила шта јој је слаба тачка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имам проблем са сладоледом, када дође лето то је моја слаба тачка. Не једем га увече, а преко дана ретко. То је да сваког дана ја морам да купим два килограма сладоледа и поједем то. То ми је баш слаба тачка - појаснила је она у емисији "Ако проговорим".

Подсетимо, Јована Јоксимовић ужива у складном браку са Жељком Јоксимовићем са којим има троје деце, а певач је пре познанства са водитељком био у браку из којег има ћерку Мину са којом је водитељка у одличним односима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја њој не могу да будем другарица, не могу да јој будем ни мама. Ја могу да јој будем пријатељ и неко ко ће, шта год да јој треба, увек бити ту. Људи страшно мешају улоге. Мислим да Мина има дивне родитеље, дивну маму и дивног тату - рекла је својевремено Јована.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: