Према речима извора за Курир који се затекао на лицу места, оне су се пријавиле на инфо пулту након чега су упућене на детаљна испитивања.

Фото: АТА имагес

 

Миличина сестра је била код хирурга, уролога и гастроентеролога.

- Милицу сам спазила кад је ушла у Ургентни центар. Била је са неком женом, па сам чула да је рекла да јој је то сестра. Одмах су је упутили да уради детаљне прегледе. Лекари овде ништа не препуштају случају, а Милица је све време уз своју сестру. Иако се трудила да прође неопажено и неприметно, ми који смо такође овде због неког здравстевног проблема смо спазили познато лице. Биле су стрпљиве и нису тражиле да буду примљене преко реда. Видела сам да је Милици било тешко да гледа људе који су имали озбиљније здравствене проблеме. Баш јој је било жао - прича извор који се задесио на лицу места.

Потсетимо, Милица Тодоровић не крије колико је везана за породицу, а мало ко зна да певачица има две сестре Јовану и Анђелу као и брата Владана.

Курир

Milica Todorović došla je u Urgentni centar. Pevačica je dovela sestru kojoj se slošilo. Prema rečima našeg izvora koji se zatekao na licu mesta, one su se prijavile na infopultu nakon cega su upućene na detaljna ispitivanja. Milica Todorović FOTO: ATA IMAGES Miličina sestra je bila kod Hirurga Urologa i Gastroenterologa. - Milicu sam spazila kad je usla u Urgentni centar. Bila je sa nekom zenom, pa sam cula da je rekla da joj je to sestra. Odmah su je uputili da uradi detaljne preglede. Lekari ovde nista ne prepustaju slucaju, a Milica je sve vreme uz svoju sestru. Iako se trudila da prodje neopazeno I neprimerno, mi koji smo takodje ovde zbog nekog zdravstevnog problema smo spazili poznato lice. Bile su stpljive i nisu trazile da budu primljene preko reda. Videla sam da je Milici bilo tesko da gleda ljude koji su imali ozbiljnije zdravstvene probleme. Bas joj je bilo zao- priča nas izvor koji se zadesio na licu mesta. Milica Todorović FOTO: ATA Podsetimo, Milica Todorović ne krije koliko je vezana za porodicu, a malo ko zna da pevačica ima dve sestre Jovanu i Anđelu kao i brata Vladana.