Глумац Никола Глишић гостовао је у подкасту"Бинџ" у ком је говорио о свом детињству, почецима глумачке каријере, младалачким лудоријама, као и о бројним пројектима на којима је радио.

Никола који је у серији "Позив" делио кадар са Мирјаном Јоковић, сада је у разговору открио како је изгледала сарадња са нашом прослављеном глумицом.

Фото: В.Данилов

 

 

- У телефону сам током снимања серије записивао неке њене реченице које и дан данас узимам да прочитам. Када на страну ставимо професију, мени су приортиет људске вредности, а  она је ту невероватна. Заиста имам утисак да ћу након сарадње са Мирјаном моћи да пливам у свим глумачким водама. Сваки тренутак на сету са њом је био нестваран, разговори о глуми и животу су ми много помогли - истакао је Никола у подкасту "Бинџ".

Фото: В. Данилов, П. Митић

 

 

Шта је све Никола имао да каже на ову тему можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју погледајте ОВДЕ.

Из недеље у недељу у подкасту "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими..