Једном приликом Цуне је говорио о својој вечној љубави.

- Били смо на ви и не знам како нам је пошло за руком, али, љубав се родила. Касније ме је вратио до кампа у Бечићима где сам била смештена, а успут је у аутомобилу, најновијем моделу “опела” с грамофоном и фрижидером, отворио боцу најфинијег “Курвоазијеовог” коњака за наше здравље. Узела сам само гутљај, пошто не пијем, а он је за нашу срећу бацио флашу низ литицу, која је стигла до мора и није се разбила- изјавила је својевремено Лела, а преноси магазин Глорија.

Фото: Архива Новости / В. Данилов

 

Брак се десио, а љубав опстајала и трајала. Давне 1972. у њиховом дому посетила их је екипа тадашњег недељника "Магазин". У сјајној атмосфери која је ту владала, Цуне је тада, али и касније говорио да је Лела заправо његов највећи животни ослонац.

-Комплетна глава породице смо супруга и ја. Ја сам глава, а она је врат. Питам вас- може ли глава без врата? Зашто? Моја Лепосава је та особа која глорификује очево име у кући. Другим речима- ако имате у кући божанственог савезника као што је моја Лепосава, верујте, ништа вам неће бити тешко, а живот који иначе не доноси увек сјај и лепоту, постаће лепота у толикој мери да ће бити веома тешко да се све то опише- изјавио је тада Цуне, а преноси yугопапир.

Фото: П. Милошевић

 

Лепосава је увек имала речи хвале за човека свог живота и оца њене две ћерке Наташе и Катарине.

- Најбољи је отац наше деце, најдивнији је муж и одличан домаћин- истакла је тада Лепосава.

Они су 2017. године требали да прославе  55 година брака, али је његова смрт спречила прославу. Цуне је преминуо у петак, у 85. години живота.