По певача је дошла хитна помоћ која га је одвела у болницу. Како медији сазнају, Мерлину је сада боље. 

Позлило му је у његовој радњи на Башчаршији а екипа хитне помоћи га је држала да не падне, изјавили су очевици за  "24сата.хр" .

- Пријатељица и ја смо седели у парку прекопута његове радње. Онда смо угледали хитну, ушли су у његову радњу, а недуго затим је он изашао с њима 

- Изгледао је јако лоше, једва је ходао. Живим овде па га често виђам, свако мало долази до своје радње - рекла је особа која је видела када Дина изводе из радње.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Певач је у једној емисији изнео потресне детаље из свог живота, суздржавао се да не заплаче. То је био тренутак када се борио са тешком депресијом и када је мислио да је свему дошао крај: 


– Ово ћу први пут рећи, ја сам у једном периоду свог живота био тешко болестан. Имао сам једну тешку депресију, то не бих пожелео никоме. То се манифестовало тако да сам био ни за шта. Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт, једноставно сам само био биљка. То је период када хтео да напустим музику и свашта је мени тада падало на памет – рекао је са сузама у очима тада певач.

 

БОНУС ВИДЕО: