Како се наводи, Хитна помоћ је дошла у његову радњу, а недуго затим је он изашао са њима и одмах су га одвели у болницу.

- Изгледао је јако лоше, једва је ходао. Живим овде па га често виђам. Свако мало долази до своје радње - рекла је жена која је била очевидац.

FOTO:ATA images

 

 

Како се незванично сазнаје, Дину Мерлину је позлило око 21 сат и изван је животне опасности. Уз певача је била ћерка Наида која је татина десна рука и блиска сарадница који га је синоћ пратио до кола хитне помоћи.

Подсетимо, певач је својевремено гостујући у једној емисији открио детаље из свог живота који су читаву јавност оставили неме, са кнедлом у грлу, а ретко ко је успео да задржи и сузе, слушајући потресну исповест Дина Мерлина.

Фото: ATA images

 

 

Наиме, певач је открио да се борио са тешком депресијом и да је тада мислио да је свему дошао крај.

– Ово ћу први пут рећи, ја сам у једном периоду свог живота био тешко болестан. Имао сам једну тешку депресију, то не бих пожелео никоме. То се манифестовало тако да сам био ни за шта. Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт, једноставно сам само био биљка. То је период када хтео да напустим музику и свашта је мени тада падало на памет – рекао је са сузама у очима тада певач.

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: