Како су истакли, Дино се тренутно добро осећа.

- Дино је добро. Добро се осећа. Било му је мука, а сада је одлично. Он је код куће у Сарајеву - тврде за Дневни Аваз из његовог менаџмента.

Сведочење особе која је била присутна када је певача одвела Хитна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Изгледао је јако лоше, једва је ходао. Живим овде па га често виђам, свако мало долази до своје радње - рекла је особа која је била очевидац за "24сата.хр".

- Пријатељица и ја смо седели у парку прекопута његове радње. Онда смо угледали хитну, ушли су у његову радњу, а недуго затим је он изашао с њима - објаснио је сведок.

Уз њега је све време била ћерка Наида, наводе хрватски медији.

Подсетимо, певач је својевремено гостујући у једној емисији открио детаље из свог живота који су читаву јавност оставили неме, са кнедлом у грлу, а ретко ко је успео да задржи и сузе, слушајући потресну исповест Дина Мерлина.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, певач је открио да се борио са тешком депресијом и да је тада мислио да је свему дошао крај.

– Ово ћу први пут рећи, ја сам у једном периоду свог живота био тешко болестан. Имао сам једну тешку депресију, то не бих пожелео никоме. То се манифестовало тако да сам био ни за шта. Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт, једноставно сам само био биљка. То је период када хтео да напустим музику и свашта је мени тада падало на памет – рекао је са сузама у очима тада певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: