Како пише ЦНН, Парамоунт истражује тврдње једне кастинг агенције са седиштем у Атланти да је Сталоне током снимања серије „Краљ Талсе“ статисте чашћавао погрдним надимцима: „Онај ружни“, „Буре масти“ и „Дебели лик са штапом“.

Фото: Профимедиа

 

Из истог извора стигла је иннформација да је велики Роки имао посебан захтев за редитеља ове, америчке серије у којој је иначе, остварио прву телевизијску улогу.

- Доведите ми лепе, младе девојке да буду око мене - наводно је тражио Сталоне, а све што се дешавало, појавило се и на друштвеним мрежама - прво на једној Фејсбук страници намењеној глумцима, потом и на Иксу.

На некадашњем Твитеру огласила се телевизијска сценаристкиња Џули Бенсон, која је објавила мејл из кастинг агенције. Бенсон је рекла да је за оптужбе сазнала од пријатеља који је био статиста у серији „Краљ Талсе“.

Фото: Профимедиа

 

- Дала сам оставку због очигледног, токсичног окружења, јер ми није било пријатно да радм у њему - наводно је написала извесна Локи, а то је Бенсонова објавила.

И док се увелико снима друга сезона серије, надлежни интензивно стражују случај и свакодневно разговарају са глумцима који су присуствовали сету.