Након што се огласило Министарство просвете поводом оптужби да је певач упао у школу и претио деци, сада се огласио и сам Слоба Радановић на друштвеним мрежама.

Певач се огласио се након тврдњи мајке једног ђака из Основне школе "Милена Павловић Барили" у насељу Вишњичка Бања, да је крајем марта изазвао инцидент. После тврдњи мајке да је Радановић "упао на час" и викао и претио деци у школи, огласио се и он.

Како је навео на Инстаграму, по њему је очигледно реч о шали те је навео да је "први април био дан пре објављивања вести о инциденту".

Фото: Инстаграм принтскрин/ slobaradanovic

 

 

- Читам сад вести где кажу како сам ја претио деци од 10 година и како ја њих тероришем. Људи, први април је био јуче, написао је певач на свом Инстаграм профилу.

Фото: АТА имагес

 

 

О случају се огласило и Министарство просвете, који су како истичу, обавештени о инциденту који се догодио, као и да је школа реаговала на појединачну ситуацију, а да Министарство просвете прати поступање челника школе.

- Министарство просвете је обавештено о инциденту у ОШ "Милена Павловић Барили". У свакој појединачној ситуацији реагује школа, а Министарство просвете ће прати поступање школе у овом случају и пружити сву неопходну подршку у поступању. Министарству се нису обраћали родитељи из ове школе, саопштено је из Министарства.

БОНУС ВИДЕО: