Међутим, милионски "посао" је пропао оног тренутка када је обавио разговор са једном од својих унука.

То је све променило, па кућа није продата, већ је реновирана и данас изгледа задивљујуће.

- Обавио сам разговор са породицом и рекао да ће то да се догоди, али онда је наступила несрећна корона. После тога, прво лето после короне, дошле су моје унуке Бојана и Александра и заљубиле се у Баошиће. Оне су толико показале неку љубав према овој кући, чак је Бојана рекла: "Деда, ово никада нећемо продати, ова кућа мора бити најлепша у Баошићима и када се ја запослим, ја ћу ти дати паре". То је мене убило - са сузама у очима рекао је Милош који је потом ту кућу реновирао, уместо плана да је прода и купи једну у Америци.

Фото: Јутјуб принтскрин/Directors Guild of America

 

Колико ћерке његовог сина Банета Бојанића воле Црну Гору доказују и ове његове речи.

- Оне су четири пута померале карту, нису могле да оду одавде. Пред крај те сезоне мени је дошао човек који је довео заинтересоване купце, али ја им, понесен причом моје најстарије унуке, кажем да кућа није на продају. Испричао сам им шта је моја унука рекла и тако нисам продао ову кућу и купио на Флориди - истакао је Бојанић.

Фото: В. Данилов

 

Управо је по жељама, идејама и укусу своје унуке реновирао вилу.

- По Бојанином пројекту сам све урадио да цела кућа буде у стаклу. Коштала ме је живота! (смех) Све што је рекла, деда је све урадио да кућа буде најлепша. Један момак из Бањалуке је урадио пројекат онако како је моја унука рекла, а ја сам се потрудио да сваку жељу испуним. Две године сам реновирао кућу, ви сте ми били сведоци колико сам радио - истакао је поносно Бојанић.

Фото: АТА имагес

 

- Могло је то да се доведе до далеко већег савршенства, али урадио сам најбоље што може и мислим да на овом подручју нема луксузније. Трудио сам се, све је ново, све је лепо и функционално, апартмани су двокреветни, трокреветни, четворокреветни и шестокреветни - објаснио је.

Иначе, док је још стајао при одлуци да кућу прода, план је био да то учини за скоро два милиона евра!

- Када сам огласио вилу да је на продају, из агенције су ме питали која је цена, ја сам рекао да немам појма и да они боље знају како се крећу цене на тржишту. Рекли су ми да ово на мору, тј у околини нема да се продаје кућа, нити плац баш на обали мора и да се цена креће од милион и по до два. Није ми било јасно јер је разлика пола милиона. Ја бих највише волео два, али ако је то реално - нагласио је Милош

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: