Ана Михајловски на свом Инстаграм профилу износи мишљење на различите теме, бави се друштвеним питањима, а овога пута у фокусу јој се нашао развод Хариса и Мелине Џиновић.

– Сви медији пишу о томе зашто је једна жена и како напустила брак.

Нико у томе не пише шта је та жена дала том браку, деци, породици, сви пишу само и једино шта је узела из тог брака и како је отишла, и то по тврдњама разочараног брачног партнера.

Фото: АТА имагес

 

 

Нико не пише ни шта је тај мушкарац добио у том браку од те жене. Не. Само шта је изгубио.

Жена се опет и изнова представља као отимачица имовине и растурачица брака чим покаже непослушност или у овом случају оде са места које више, за њу, не чини ништа добро.

Из свих тих текстова извлачи се закључак да је погрешно отићи из брачне заједнице у коју је жена ушла са ДВДАДЕСЕТ ГОДИНА, али се зато избор мушкарца да се са својих 50 година ожени девојком од 20 не доводи у питање. Његове одлуке су неважне. Важно је како је она из те заједнице изашла 22 године касније.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Нема везе ни што је оставила младост породици и све оне године које би требало да служе за проналазак себе. Нема везе што јој је неко са 20 објаснио да је време за удају и породицу. Важно је само како је из тог брака отишла 22 године касније.

Каква дрскост! Одакле јој право да се промени од своје 20. године и да пожели да води свој живот онако како ДАНАС мисли да је добро за њу. Данас када њена деца долазе у године у којима ће студирати и откривати себе, своја интересовања, свет. У оне године у којима је њихова мајка добила њих. Како се дрзнула само да тада оде и потражи СЕБЕ.

Ово друштво нема трунку поштовања према женском бићу и онда нам је нејасно одакле толико фемицида.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: