Иако је прошла скоро деценија откако су Маја Манџука и Филип Живојиновић окончали романсу, о њиховој љубави се и данас прича.

- Ми смо се коректно и људски разишли. Није ту било никаквих скандала, нити треће особе. Док је трајало, трајало је. Било је лепо, али то је део прошлости. Свако је наставио својим путем, рекла је једном приликом Маја.

О разлозима због којих су Маја Манџука и Филип Живојиновић окончали романсу дугу четири године и данас се нагађа.

Фото: АТА имагес

 

 

Главни актери вешто су избегавали да одговоре на новинарска питања усмерена у том правцу.

- Никада нисам отворено говорила о вези с Филипом и трудим се да тако остане. Стварно му желим све најбоље, супер је дечко. Ми смо у Америци били усмерени једно на друго, али тамо се јако пуно ради, живиш за викенд, открила је Маја у емсији „Премијера викенд специјал”.

Глумица је након раскида наставила да живи на релацији Београд – Лос Анђелес, док се Филип фокусирао на породични живот који дели са Александром Пријовић и њиховим сином Александром.

Фото: АТА имагес

 

 

Маја Манџука још није стала на луди камен, иако је три пута носила веренички прстен. После Филипа била је верена још два пута.

- Три пута сам била одбегла млада. Више волим да носим патике него штикле, али никад се не зна, можда неко украде те патике. За сада сам срећна и испуњена. Видећемо да ли ћу на крају имати судбину Џулије Робертс, нашалила се лепа глумица.

Подсетимо, Маја Манџука и Филип Живојиновић су нови пар на јавној сцени, пренели су сви медији у лето 2011. године. Глумица је тада имала 29 година, а Филип, који је радио као спортски менаџер, три године мање.

БОНУС ВИДЕО: