Ни после недељу дана од како је нестала девојчица Данка Илић (2) из Бањског поља код Бора, нема неких већих помака. У току је оперативни рад полиције, а како наводи деда девојчице, Милан Илић, нестрпљење га убија.

Милан на почетку разговора истиче да нема никаквих информација, ни нових ни старих.

- Разумите, чекамо. Нестрпљење нас убија, надамо се свакој секунди да ћемо добити лепе вести. Све што чујем, чујем на телевизији. Милион ствари и глупости, још више се разочарам када чујем ко све гостује и шта све причају о мојој породици, а ништа од тога није тачно. Знају људи праву истину - прича потресени човек.

О снимку из Беча

- Верујте ми… Није ми добро и без њих - каже Милан за "Нова.рс" и истиче да је погледао снимак који се појавио на интернету.

Фото: Принтскрин

 

 

- Видео сам снимак, али не знам шта да кажем. Желим да верујем да јесте и да ће је што пре пронаћи, не смем да причам ништа јер полиција ради, уздамо се у њих, чекам да се прави људи обрате, министар Гашић. Једино њима верујем, закључио је Илић.

Подсетимо, Данка Илић, стара непуне две године, нестала је прошле недеље са имања породице Драгомировић у Улици војводе Радомира Путника у насељу Бањско Поље крај Бора. Мајка Ивана је са сином старим три године и ћеркицом од непуне две, дошла на имање, које је било прилично запуштено.

У тренутку када је отишла по воду дечаку, девојчица је нестала.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: