Певачица Драгана Мирковић веома је заинтересована за случај нестале Данке Илић и, како преносе медији, ангажован је и приватни детектив, који покушава да сазна шта се догодило са Данком и где се налази, под условом да се на снимку насталом у Бечу налази управо она.

- Хвала амбасадору (Србије у Бечу) који је свестан колико сам се потрудила, шеровала, чак неке ствари и приватно радим, са једним мојим пријатељем. Чак је узет и детектив - рекла је Драгана.

- У договору, наравно, са мном, јер види колико је мени стало, колико бринем... Узео је приватног детектива да проба, да види где, шта и како. Могу рећи и име, то је Дими, познати бизнисмен и наш кућни пријатељ већ дуго година - објаснила је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стварно се трудимо сви, максимално. Ја се искрено надам да ће дете бити пронађено, то је апсолутни приоритет, само молим Бога да све буде како треба. Вама, исто, као новинарима, хвала што дајете значаја томе да се то што пре заврши. Искрено се надам да ће Аустрија бити њена последња станица, пре него што је вратимо кући.

(Телеграф)