Он је открио шта гледаоци немају прилике да виде.

- Први на снимање увек долази Саша Поповић који са људима у режији и продукцијом проверава да ли је све како треба. Дешава се да у једној недељи снимају по три емисије, а све то прати многобројне публика која је у студију. Вики и Сања Кужет готово увек на снимање долазе без шминке и фризуре, те неколико сати пре почетка снимања седе у шминкерници и спремају се за почетак. Сања је увек расположене и весела - открива један од продуцената овог такмичења и додаје:

Фото: Петар Милошевић

 
 
- Најмање припрема за снимање треба Марији Шерифовић којој шминкери само утапкају лице, а она некада зна да дође на снимање у бадемантилу, као што је било једном, када је право из кревета, дошла на сцену. Сви су били изненађени, а она је то провукла као шаљив гест. Особа која највише користи телефон на снимањима је Вики, а све за потребе друштвених мрежа јер користи сваку прилику да сними популарне клипове за Инстаграм. Вики се труди да научи да игра као Сања Кужета, те често зна да заплеше, али по коментарима многих, много боље игра Сања Кужет - објашњава кроз осмех наш извор.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

Чланови жирија који највише воде рачуна о здрављу и хигијени су Босанац и Ђорђе Давид

- Босанац се највише боји корона вируса и зато нон стоп прска све око себе, а од Саше Поповића је тражио да му направи параване између осталих чланова жирија, односно Марије и Бекуте како га случајно неко не би заразио. Све време у паузама носи чак две маске. Ђорђе Давид је пред камерама секао нокте, али оно што је мало познато јесте да пре почетка снимања пере зубе, а потом тражи да му шминкерке скину шминку чим се заврши снимање и ставе хидратантну крему - прича до детаља наш извор који већ месецима уназад проводи сваки тренутак са члановима жирија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

- Цеца од када је дошла у ово такмичење је постала миљеница Саше Поповића и у бекстејџу се он не одваја од ње. Ручају заједно, дискутују о разним темама, а заједно са њима то чине и остали чланови. Публика у студију је увек поздрави овацијама, често је обасипају слаткишима и плишаним играчкама које она носи после унуку Жељку. Иначе Цеца увек дође последња на снимање, када се сви већ окупе - прича извор.
Најстаријим чланицама жирија не треба много удовољавати, зато Снежана и Ана снимања подносе са осмехом на лицу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- Ану Бекуту на снимање увек довози унук Бранко, а заједно са њом на снимању је њен ментор. Најбитнија јој је фризура, те често од фризера тражи да јој у паузи погледају да ли све стоји на својем месту. Снежани Ђуришић је важно да има добру фотографију, све остало јој је мање важно. Воли када свако ко дође се прво њој јави, тачније приђе да се поздрави - прича извор.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Долазак у жири Александра Милића Милија није одушевио досадашњу поставу, па са њим мало ко комуницира дуже од неколико минута током паузе.

- Иза сцене постоји велики бејстејџ где члановима жирија на паузи стиже специјалан кетеринг за њих. Односно свако од њих пре снимања каже организатору шта би волео да једе, те му ту храну поруче у неком од ресторана и она их чека на паузи. Марија на паузама често зна да се шали за столом, а највише на рачун Вики Миљковић која јој је омиљена чланица жирија. Босанац себе сматра најстручнијим чланом жирија, те зато у време паузе највише воли да полемише око тога који је кандидат боље отпевао песму. Мили је најтиши јер чланови жирија најмање причају са њим. Очигледно им из неког разлога није симпатичан - појашњава један од продуцената.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".