Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, а певач је сада у својој исповести открио како је изгледао његов живот са Мелином пре него што су одлучили да се разведу.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Мелина је често са пријатељицама била на путовањима, а Харис је открио када је приметио да није све како треба.

- Ја сам та путовања подржавао до фебруара прошле године, а онда сам видео да је враг однео шалу. Она је лепа жена, а посебно је тријумфална, ако је неко зграби као жену Хариса Џиновића и вероватно док куја не мрдне репом, други јој не могу ништа, сигурно је да има њене кривице у том неверству, али то она једино зна - причао је Харис.

- Много сам уложио у њу и није ми жао због тога, али кад неко нема поштовања и захвалности онда је човеку жао што је био ту и био дарежљив и спреман на све. Сав накит је однела, када се све заједно зброји то је огромна сума. Опроштаја нема никада, то је таква перфидна издаја и мутљавина која мени у животу не треба - истакао је Харис, па открио како се Мелина понашала према њему.

Фото: Н. Фифић

 

- Није се појављивала кад сам ја био присутан. Ја сам се чудио, не видим никакав разлог, ако неко неће са њим, бар може рећи, добар дан, довиђења, пријатно, али ни тога није било, ништа. После свега што сам урадио нема тона, слика се можда појави, али тон је мртав. Никада је нисам ударио, понижавао - рекао је Харис.

(Хyпе)

БОНУС ВИДЕО: