На почетку разговора је истакао да му је веома жао што због посла није могао да проводи више времена са децом - највише жали за многим пропуштеним моментима, као што су прве речи, први кораци...

- Није живот само посао, мада људи често мисле да јесте. Посао је само један део живота. Важан, али један део. Мени је жао што нисам могао да будем више са својим клинцима кад су били мали. Пропустио сам неке те битне моменте: проходавање, битне реченице и те ствари, јер сам био тамо на неком снимању негде. Само сам јурио као блесав. Они су ми опростили, ја мислим, за то што ме није било, сад кад су порасли, и они се као људи формирали. Још нажалост немам унуке, али надам се да ћу их добити. Када су почели да воде своје некакве животе, онда су схватили отприлике шта сам ја морао. Неко је морао у кући да ради да бисмо могли да живимо - рекао је глумац.

Развод брака је, како каже, тешко поднео, али с годинама успео је да се опорави. Поносан је на то што му деца одрасла у иностранству, иако је у почетку био против тога. Данас је бившој супрузи захвалан на тој одлуци око пресељења.

Фото: М. Лабудовић

 

- Ја сам на крају морао да пристанем да они оду у Холандију код маме и упишу неке школе озбиљне тамо јер је овде било то најгоре време после 2000. године. Мој Матеја крене у гимназију 'Свети Сава' и сећам се када сам отишао на први родитељски да су око мене били шприцеви по дворишту, секте неке харају. Ја видим и кажем да склањам децу што пре пошто је моја бивша супруга рекла: 'Пошаљи децу одмах овамо'. Ја нисам хтео јер сам везан за њих био, а онда сам схватио да ипак морам то да урадим.

- Они мени и дан-данас недостају јер не живе овде. То је једино мана што смо се раздвојили, али је за њих много боље. Они су имали некакве нормалне животе у смислу није им Цеца мајка, не слушају народњаке него џез и рок, што ја сматрам све личним успехом јер смо им одржали неку добар укус из нашег времена - истакао је Бане за "Уна, дуе, тре" емисију.

Фото: М. Лабудовић

 

Подсетимо, Видаковића је, у априлу 2021. године Виши суд у Београду осудио на новчану казну од 100.000 динара глумца због недозвољеног држања хероина за личну употребу.

Он је ухапшен 17. јула 2020. године кад је полиција код њих пронашла 20 грама хероина који је био сакривен у медицинској заштитној масци.

БОНУС ВИДЕО: