Тања је једном приликом за "Блиц" причала о свему ономе што у 21. веку чини живот једне модерне и успешне жене која гради успешну каријеру на ТВ.

Иако је на телевизијским екранима увек веома строгог држања, што њена професија и захтева, када се угасе телевизијске камере, Тања Рађеновић је једна сасвим опуштена и насмејана жена.

Фото: АТА Имагес

 

Успешно негује пословни, али и приватни живот у којем цвета хармонија између ње и супруга Петра са којим има две ћерке, а у међувремену радо бира одевне комаде које ће прошетати када није испред камера Пинка.

- Имам толико дивних и лепих хаљина које немам где да обучем и онда их само носим на свадбама, осамнаестим рођенданима, журкама и сличним дешавањима - испричала нам Тања пре више од 4 године.

Тања Рађеновић је затим открила и који је то догађај обележио њен приватан живот протеклих година.

Фото: АТА Имагес

 

- Најбитнији догађај који ми је обележио протеклих пет година је да смо мој супруг и ја коначно остварили сан да имамо мали, преслатки хотел на мору, то нам је била жеља. Друга ствар коју ћу памтити је то што је наша друга ћерка матурирала. Прошле године Теодора, ове године Анђела. То су три ствари које ћу памтити. Хвала богу, сви су живи и здрави. Петру је успешно прошла операција кичме. Све је у најбољем реду - завршава Тања.