Поповић је недавно пазарио новог љубимца на точковима чија се вредност процењује на више од пола милиона евра.

Сале је искористио лепо време и дошао до "Грандовог" студија у свом црвеном "Ферарију" уживајући у вожњи са спуштеним кровом, а сам његов долазак луксузном машином изазвао је велику пажњу.

Поповић је, подсетимо, у разговору за медије открио да је увек волео да има добар аутомобил, али је и признао да је у једном моменту остао без новца, па се возио аутобусом.

- Када смо 1983. године кренули на ону велику турнеју, пуно смо пара зарађивали. Милионе. И то је све ишло регуларно, плаћали смо порезе. У то време је све ишло преко тзв СДК, па преко жиро рачуна и имали смо заиста пуно пара, али то су биле године под слоганом ‘имаш кућу, врати стан’. Имаш стан, не можеш да купиш кућу, не можеш ни локале јер су у државном власништву. Где смо трошили паре? На аутомобиле. Ја највише. Први сам куповао све моделе Мерцедеса ’83, четврте, пете… Од тада ми је та љубав према аутомобилима. Наравно, 1993. када сам изгубио паре код Дафине, остао сам клот. Без иједног динара и без иједне марке и четири године сам се возио аутобусом, испричао је Саша недавно за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: