У првим сезонама музичког такмичења "Звезде Гранда" учествовали су многи данас успешни певачи и певачице, али има и оних којима се предвиђала велика каријера, али данас их нема нигде.

Један од њих је певач Ренато Хенц, којег је Поповић избацио из "Гранда" јер је прекршио једно од основних ставки у свом уговору са њима.

Хенц је био финалиста треће сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда". Неколико година снимао је песме за ову дискографску кућу и наступао као "Звезда Гранда", а онда се десило нешто неочекивано.

Фото: АТА имагес

 

 

Домаћа јавност била је шокирана информацијом која се појавила у медијима да је Ренато избачен из "Гранд" продукције. Сам певач је признао да је прекинуо сарадњу са Сашом Поповићем.

Певач је признао да се није придржавао уговора.

- Имао сам наступ који нисам пријавио Саши и Жики Јакшићу, а они су сазнали. Уговор који "Звезда Гранда" потпише са овом кућом стриктни су и беспоговорни, а ја се у овом случају нисам придржавао тих одредби - признао је Ренато тада.

Фото: АТА имагес

 

 

- Рекао сам му да морам да радим како бих прехранио своју четворочлану породицу и да ми тај уговор који имам са "Грандом" само отежава посао. Знам шта је шоу-бизнис и на чему он и Жика инсистирају, али ја сам народски певач и једино што у животу знам да радим јесте да певам. "Сналажљив си ти, не бојим се ја за тебе", рекао ми је Саша, а и сам знам да сам искусан певач. Али, ко зна, можда ме некад у будућности поново видите у "Гранду". До тада ћу певати сваком ко ме буде позвао! - изјавио је Хенц за један дневни лист 2010. године.

Он је пре неколико година истакао да је на њему био велики притисак са којим није могао да се носи.

- Једноставно нисам себе више видео тамо и морао сам да изађем. То је био велики притисак, директор продукције је имао 20 посто увида у оно што он ради, а 20 у оно шта ми радимо. Није имао увид како ми пролазимо на терену, да ли се новац заиста доноси у продукцију итд. Свашта се тамо издешавало што мени није пријало, наставили смо свако својим путем и ето - испричао је Хенц.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: