Popović je nedavno pazario novog ljubimca na točkovima čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra.

Sale je iskoristio lepo vreme i došao do "Grandovog" studija u svom crvenom "Ferariju" uživajući u vožnji sa spuštenim krovom, a sam njegov dolazak luksuznom mašinom izazvao je veliku pažnju.

Popović je, podsetimo, u razgovoru za medije otkrio da je uvek voleo da ima dobar automobil, ali je i priznao da je u jednom momentu ostao bez novca, pa se vozio autobusom.

- Kada smo 1983. godine krenuli na onu veliku turneju, puno smo para zarađivali. Milione. I to je sve išlo regularno, plaćali smo poreze. U to vreme je sve išlo preko tzv SDK, pa preko žiro računa i imali smo zaista puno para, ali to su bile godine pod sloganom ‘imaš kuću, vrati stan’. Imaš stan, ne možeš da kupiš kuću, ne možeš ni lokale jer su u državnom vlasništvu. Gde smo trošili pare? Na automobile. Ja najviše. Prvi sam kupovao sve modele Mercedesa ’83, četvrte, pete… Od tada mi je ta ljubav prema automobilima. Naravno, 1993. kada sam izgubio pare kod Dafine, ostao sam klot. Bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine sam se vozio autobusom, ispričao je Saša nedavno za "Grand".

BONUS VIDEO: