Саша Поповић сматра се једним од моћнијих људи на нашим просторима када је шоу-бизнис у питању. Свестан свог успеха задовољан је тиме где се сада налази и шта је све постигао, ипак постоји нешто што је била његова прва љубав.

- Имао сам једну једину љубав у животу - да постанем фудбалер. Са ове дистанце ми сада није жао што нисам то и постао. Да сам био фудбалер, завршио бих каријеру са неких 30 година, а ево сада пуним ускоро 70 година и даље сам активан на послу. У почетку никако нисам хтео музику, нити ме је она занимала - објаснио је он.

Фото: АТА имагес

 

 

- Док сам био клинац, пре основне школе, толико сам волео лопту да то није било нормално. Са шест година могао сам да пимплам лопту по 100 или 200 пута и да ми лопта не падне. У близини моје куће било је игралиште, устанем у шест ујутру и пимплам до бесвести или изађем на терасу и ударам лопту главом лопту о зид, пазим да ми не пада лопта. Дакле, само фудбал, фудбал и фудбал - истакао је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Фудбал је била моја преокупација, то је била моја највећа љубав. У гимназији смо имали школски тим, имали смо првенство школе и ја сам дао гол, победили смо са 1:0. Био је један професор географије, јако строг, а није присуствовао тој емисији и пита он ко је дао гол, ја се јавим и он ми каже имаш пет до краја године - рекао је Саша на Уна телевизији у емисији код Воје Недељковића и за крај додао да у периоду до петог разреда није ни помишљао да се бави музиком.

Подсетимо, недавно су комшије Сашине супруге изнеле детаље о њеном првом мужу са којим има сина, а потом су нагласили колико се диве Поповићу, који јој је из корена променио живот.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: