Један од најупечатљивијих сусрета, који радо спомиње, био је онај са чувеном баба Вангом, у лето 1990. године.

- Рекла ми је: Имаш 37 година, отац ти је погинуо у саобраћајној несрећи. Твоја мајка не пали свећу за славу, мораш да је упозориш на то. Тај црвени ауто који си купио је феноменалан и чувај те паре које си у Бечу направио – присетио се Саша речи пророчице, која му је наговестила крах групе "Слатки грех".

Фото: АТА имагес

 

Наравно, занимало га је и шта може да очекује у приватном животу, па је баба Вангу питао кад ће се оженити. Рекла му је да то неће бити у наредних шест година, што га је збунило.

- Питао сам је: “Како се нећу оженити, па моја девојка је трудна. У четвртом је месецу.” Одговорила ми је: "Ништа, од те девојке нема ништа. То дете се неће родити. Петог јануара следеће године ћете раскинути." Све је тако било - испричао је Саша Поповић на Уна телевизији, не желећи да открива о коме је реч.

Ипак, познаваоци естрадних прилика закључили су да је мистериозна девојка Неда Украден, која је са Сашом почела да се забавља 1989. године. Планирали су заједничку будућност, али до тога није дошло.

У аутобиографији “Зора је сванула” певачица је навела да је са Поповићем престала да се виђа почетком 1991. године.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сале и ја смо се полако хладили и проредили наше виђање. Ситуације и догађаји који су се низали великом брзином све више су нас удаљавали. Иако је наизглед све било океј, јасно је било и мени и њему да је јаз међу нама поприлично велики - навела је.

Упоређујући датуме које Саша и Неда спомињу, поједини су повезали да је Саша, када је говорио о девојци са којом је чекао бебу, мислио управо на Неду Украден. Њена наводна трудноћа завршила се спонтаним побачајем, а пар је убрзо потом раскинуо.