Тужна вест потресла је данас цео регион. Једна од највећих музичких звезда ових простора, рок легенда Слађана Милошевић, преминула је после дуге и тешке болести.

Иако је у последње време из разумљивих разлога није било на јавним догађајима, нити је имала снаге за наступе, чувена уметница била је активна на друштвеним мрежама колико год је могла.

Свој последњи рођендан, 5. октобра, прославила је на посебан начин. Торта са бројем 68, а уз рођенданску песму непревазиђена рок дана правила је покрете као да свира бубњеве, а онда и одувала свећице.

 

 

Често је објављивала фотографије без шминке, углавном уз рокерски лоок од којег свих протеклих деценија није одустајала.

 

 

У једној објави написала је следеће:

“Каква бих ја била Балканка да нема ината. Сликам се како хоћу. Нема шминке али има, по некима, много година, што је супер. Само кармин. Вештачке трепавице и обрве не подносим. Силиконске гаћице ме засмејавају. Вештачка уста су почетак чарапе”, стоји поред фотографије.

“Нема операција овде, нема неких чудних хемијских мућкалица за подмлађивање (а оно, за пар година, изгледаш к'о сопствени предак). Нема ласера, то је само за пројекцију лика Николе Тесле. Нема справа за мучење у теретанама. Ако је спорт, онда нека буде у кретању, са жељом да нешто постигнеш - ови су комедија што пумпају его. Нема натегнуте коже, да ти почетак власишта почне на шест поподне. Нема одсечених, слепљених желудаца којима се призива смрт, "стара уседелица" из моје песме.”

“Може и крезав осмех, али уз топле очи. Све може, ако је истинито. Ето га мој инат! Природан!

Истина је моје средње име!”

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: