Авангардна уметница Александра Слађана Милошевић преминула је данас у 69. години, потврдила је "Фонету" њена пријатељица Биљана Петровић. Милошевић је умрла у Земунској болници, после краће болести, а датум и време сахране биће накнадно објављени.

Слађана Милошевић имала је тешку и чудну животну причу доказује и то да је ни лош избор мушкарца је није заобишао.

Она је доживела и брутално породично насиље од свог партенера, који је био 19 година млађи, због чега је завршила на суду. На заказаном суђењу одбила је да сведочи против тадашњег партнера, који се сумњичи да је био насилан према њој.

Фото: В. Данилов

 

 

Инцидент, после ког је он ухапшен догодио се у марту 2020. године, а Треће основно тужилаштво против њега је поднело оптужни предлог због извршења кривичног дела насиље у породици.

Ипак, Слађана је је повукла неочекивани потез када је своје претходно сведочење повукла и тиме онемогућила да се њено сведочење надаље користи на суду, у сврху доказивања партнерове кривице.

- Нажалост, сви знају за аферу коју сам ја имала, али познато је да у мојој породици сви на љубав чекају по 30 година, тако се надам да ће и са мном бити. Све може у животу да се превазиђе, али издаја не. Не одустајте никада од љубави, она је свуда око нас - рекла је она тада.

Фото: Сарић С.

 

 

Како се писало раније, Слађана је била у љубави са 19 година млађим мушкарцем. Путем друштвене мреже Инстаграм Слађана је делила њихове заједничке тренутке. Да нису имали проблем са тим да веза буде позната јавности, доказује и размена њихових порука од 12. фебруара 2020. године.

Слађана Милошевић иза себе има једну "брачну пробу" која је трајала непуна 24 сата и верује да су у идеалном браку били Жан Пол Сартр и Симон де Бовоар.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: