Према речима првог комшије у Новом Београду, где је певачица живела, Слађана је пре десет дана примљена у болницу, имала је проблема са ногама, биле су јој јако отечене.

Нажалост, како каже комшија, нико у згради осим једног комшије није био у контакту са њом.

- Ја сам је последњи видео. Ни са ким није разговарала, многе је тужила и стално је комшијама звала полицију. Не знамо кад је сахрана. Није била добро већ дуже време, боловала је од тешке болести - рекао је први комшија покојне певачица.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, на површину југословенске поп-рок сцене испливана је 1977. године са песмом "Ау, Ау" и исте године имала свој први већи наступ на Концерту код Хајдучке чесме, где је наступала пре Бијелог Дугмета.

Милошевић је почела да руши табуе, кад је издала песму под називом "Секси дама", која је била забрањена за емитовање на бројним радијским и телевизијским програмима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal

 

Године 1979, промовисала је песму "Амстердам", а 1981. године наступила на избору за југословенског представника на Песми Евровизије у Београду и освојила осмо место са композицијом "Рецепт за љубав".

Са Дадом Топићем је 1984. године снимила песму "Принцеза", која је преведена и на енглески језик, а 1989. године је отишла у Сједињене Државе, где је неко време свирала са групом "Baby Siter".

Једно време је била брокер на берзи, а радила је и у маркетиншким агенцијама. У Београд се вратила 1995. године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: