Она је у свом последњем интервјуу причала о тешком здравственом стању.

- Ја сам имала једну здравствену кризу, која је била доста опасна, била је на ивици живота и остало би тако да ја нисам направила велику конверзију саме себе, тј. једну транзицију и одустала од отпора према унутрашњим својим садржајима и дозволила да будем више ја. То не може да се уради у једном потезу... Што се тиче тих отисака родитеља на нас, они почињу у пренаталном периоду, кажу да су расположење мајке које носе дете јако важна, јер утичу на плод и бебу и да њено лоше расположење се рефлектује на рад органа бебин и да је мајка та која одређује ту животну психичку енергију. Ако вам да ниску психичку животну енергију, ви нећете бити успешан човек - рекла је Слађана Милошевић за Пинк.рс, те је додала:

- Ја сам се родила са урођеним имунолошким дефектом, тако сам рођена. Постоји мањак урођених ћелија које служе у одбрани од болести - додала је она.

Фото: АТА имагес

 

- Ми нисмо нација која је посебно васпитана и која цени неке људске особине које нас краси. Култура је нешто што нас краси да будемо човек. Ако одбацујете то као неважно, ако људе који образовани третирате као да су фалични, то је обичај у нашем народу. Образовани људи се сматрају будалама, све као: "Што учиш школу, кад може и овако?! Преварама". То је погрешно, то је тај погрешан приступ генерално у нашој култури, завист, недостатак емпатије, саосећања.

Милошевић је умрла у Земунској болници, после краће болести, а датум и време сахране биће накнадно објављени.

БОНУС ВИДЕО: