У априлу 2024. године на небу ће се одиграти спектакуларни природни догађаји – чак два помрачења Сунца! Прво, помрачење или Кхаграс, познато као потпуно помрачење Сунца, 8. априла, док ће друго, помрачење Сунца Канканакрити или прстенасто помрачење, бити у среду, 2. октобра.

Фото: Профимедиа

 

Овај период ће бити изазован за одређене хороскопске знакове!

Бикови би могли доживети турбуленције у послу и финансијама, уз могуће преокрете у љубавном животу. Сукоби са комшијама могу додатно подстаћи опрез и пажљиво промишљање.

Ракови би се такође могли суочити с изазовима, посебно у пословном подручју, што може довести до финансијских губитака и повећаног стреса. Осећаји празнине и депресије могу бити присутни, оптерећујући емоционално стање.

Ваге би могле доживети тешке тренутке у личном животу, уз могуће проблеме у вођењу компанија које воде. Ово може узроковати велики ментални притисак и негативно утицати на укупно здравље.

Шкорпије би могле имати изазовне периоде уочи помрачења, посебно на пословном плану. Интензиван притисак на послу може узроковати повећан ниво стреса.

Стрелчеви могу се суочити с неповољним ситуацијама на радном месту током овог помрачења, уз могућност интензивне конкуренције и притисака од надређених. Фрустрације у остваривању напретка могу бити присутне.