Ово питање створило је темељ полемике и међу астролозима који су се напослетку ујединили у једном ставу.

Знак у хороскопу говори само и искључиво то да су на дан вашег рођења планете биле баш у Лаву, рецимо, али осим тога ништа више.

Фото: Профимедиа

 

 

Ви и још милијарду људи широм света овог су хороскопског знака и сасвим је немогуће да баш сви имају исти ментални склоп, на исти начин функционишу, размишљају и на крају крајева живе.

Све ово наведено, астролози тврде, да дефинише заправо подзнак, он је ваш јединствени матични број у астролошкој карти. Степен знака који се подиже на хоризонту је нешто што ће вас увек разликовати од осталих.

Подзнак у хороскопу одређује квалитет вашег живота, то каквог здравља ћете бити, хоћете ли бити мотивисани, темпераментни, исто тако од њега зависи у које куће че се остали знакови у хороскопу сместити и где ће се наћи те планете, што даље говори о вашем животу, лепим и мање лепим стварима, губицима и добицима.

Тај знак у успону, то је оно што вас карактерише и по чему сте препознатљиви.

Фото: Профимедиа

 

 

Захваљујући томе се разликују две близнакиње, које су рођене на исти дан али не и у исти минут. 

Због хороскопског подзнака једна међу њима ће желети богато да се уда, док ће друга гањати каријеру. Исто тако може да се догоди да једна има проблема с плодношћу, а да друга буде здрава и има троје деце.  

Јасно је свима да на питање шта је важније хороскопски знак или подзнак треба одговорити под Б.

Стога убудуће када читате хороскопе обратите пажњу на подзнак, а знак занемарите, тако вам бар саветују професионалци.

БОНУС ВИДЕО: