Период између два помрачења је врло специфичан у енергетском и астролошком смислу и представља тренутак када вам се промене и бројне околности у животу намећу саме од себе и дословце "падају с неба". Хороскоп ће овог пута посебно занимати пет знакова Зодијака, за које астролози тврде да их чекају велике и бурне промене у животу, те изразито турбулентни период.

Фото: Профимедиа

 

ОВАН

Овну период између два помрачења неће лако пасти. Имајте на уму да вас чекају непредвидиве ситуације и расправе у којима ћете жустро морати да браните своје мишљење. Ово није тренутак када треба бити пасиван и повлачити се пред изазовима, морате да се заузмете за себе. Коридор помрачења расветлиће околности које ометају ваш духовни и финансијски раст, што је добра страна периода који следи.

БИК

Коридор помрачења највише ће утицати на ваше односе. Породица је веома важан део живота и требало би да вам буде на првом месту, а то сте занемарили у последње време. Исувише сте се посветили одговорностима и обавезама, а запоставили однос са ближњима, што може да резултира лошим односима и свађама. Обратите пажњу на своје лоше навике и на осећања људи до којих вам је стало. Поведите рачуна о здрављу. На крају периода долази вам нова и свежа енергија и томе можете да се радујете.

ВАГА

Коридор помрачења за Ваге ће бити идеалан тренутак за духовни препород. Немојте се устручавати да вам сопствене потребе буду приоритет. Имајте на уму да ћете вероватно морати да одложите своје планове на неодређено време. Постоји могућност да се нешто у шта сте полагали велике наде неће реализовати и да ћете се врло разочарати. Ипак, сетите се да ако нешто одлази из вашег живота, тако и треба да буде. Не опирите се променама, време ће показати да су ту да би прокрчиле пут бољем.

СТРЕЛАЦ

Коридор помрачења је право време да успоставите корисне контакте и обновите познанства или учврстите постојаћа пријатељства. Будите отворени за комуникацију и нова сазнања. Ако сте слободни, предстоји вам велико изненађење у романтичном смислу. Постоји шанса да ћете упознати своју сродну душу, а можда је чак и у вашем кругу. Ако вам неко даје савете да не будете са одређеном особом, ипак послушајте себе и своју интуицију.

РИБЕ

За Рибе стиже време финансијских промена. Размислите о свом приступу материјалном богатству, а могуће је да ћете добити и нову пословну прилику. Ако сте тренутно носталгични и сећате се неких бољих времена, морате престати да размишљате о прошлости. Фокусирајте се на садашњост и на оно што тренутно имате, а на чему можете захвалити, како бисте привукли још боље ствари. Од гледања у прошлост немате ништа!

(Апостропхе.уа, Лите.телеграпх.уа)