У почетку је пријатељ био срећан што је овај баш њега одабрао, али одушевљење му је убрзо спласнуло када је добио коверту с уговором и дугим списком сулудих захтева.

Испричао је да су он и његова супруга девет година пре упознали други млади пар и с њима се спријатељили, па га није изненадило што су за кумство свог још нерођеног детета хтели баш њега. Био је одушевљен, али онда је од пријатеља добио обавезујући уговор и списак захтева - међу којима је стајало и то да он мора да се крсти и постане католик и да детету да 18.000 фунти на дар.

На Редиту је написао и да су његова супруга и супруга његовог пријатеља обе с Филипина, те да он нема никог из своје породице, па није ни имао кога другог да тражи да му детету буде кум.

Фото: Shutterstock

 

- Пристао сам, а сутрадан ми је оставио фасциклу с правним уговором који је требало да потпишем - испричао је, а од њега се тражило и да присуствује сваком католичком догађају којем дете присуствује, попут крштења, исповеди, хризме и друго. Пријатељ је казао како би морао да размисли о томе да постане католик, да да детету најмање 500 долара за сваки од тих догађаја и за сваки рођендан и Божић, а од њега се очекује и да до 18. рођендана детета за његово школовање скупи око око 18.000 фунти.

- Остатак ће, писало је, осигурати родитељи. Озбиљно?! - написао је.

Међутим, кад је назвао свог пријатеља и објаснио му да уговор не може да потпише јер је презахтеван, он се наљутио, рекао му да је себичан и блокирао његов број и мејл. Његова супруга такође.

- Нема везе, ја се не љутим, само не видим како сам ја себичан, а он не? - закључио је, пише британски Мирор.

БОНУС ВИДЕО: