Нала је најбогатија мачка на свету, а "тешка" је скоро 100 милиона евра. Једна објава са њеног Инстаграм налога, достиже суму од чак 14.000 евра.

Ипак, занимљиво је да се Нала није одувек "купала у новцу", с обзиром на то да је веома скромног порекла, тачније усвојена је из азила за животиње.

Њена власница Пуки, чије је право име Варисири Матачитипан, се заљубила чим ју је угледала и решила је да је узме, иако је и сама била у проблемима, првенствено финансијским.

Како је рекла за "This Morning", она је 2012. године одлучила да отвори Налин Инстаграм профил, који данас броји више од 4.5 милиона пратилаца, преноси Дејли Мејл.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

- Нала је највероватније прва мачка на интернету која је саму себе представљала и мислим да је то један од разлога због кога се допала људима - каже власница. Мешанка сијамске и таби мачке постала је инспирација бренда хране за мачке и лансирала је сопствену линију робе, зарађујући свом власнику невероватних скоро 100 милиона евра.

Нала такође држи Гинисов светски рекорд за најпраћенију мачку на Инстаграму, а освојила је и титулу "ТикТокер године".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

Када су питали Пуки колико времена посвећује налозима на друштвеним мрежама, рекла је да је то посао са пуним радним временом, што је још један од разлога зашто Налина популарност и даље расте.

Велики успех

- Ни дан-данас не верујем у све што се догађа, нити сам помислила да ћу икад стићи довде, чак и да гостујем на телевизији. Веома сам захвална због свега што се догодило и мислим да се све дешава с разлогом. У то време на мом банковном рачуну било је само 82 пенија и ризиковала сам да постанем бескућник да бих спасила ову јадну мачку - открила је Пуки у једном ТВ интервјуу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

И не само да је Нала помогла Пукију да оствари своје снове, већ јој је помогла и да пронађе љубав.

- Моја партнерка и ја упознали смо се преко Инстаграма, у време када сам отворила Налин налог и почела да наручујем лептир машне. Тако сам упознала Шенон, у време када је усвојила своје две сестричине: оне су тада имале пет и шест година и морала је да напусти свој стални посао да би се бринула о њима - присећа се Пуки.

БОНУС ВИДЕО:

(Информер)