Заносна глумица Меган Фокс коју су многи припадници јачег пола волели да гледају крај малих екрана, открила је коначно у подкасту "Call Her Daddy" шта је све радила на телу и колико је заправо природа.

Иначе, опште је познато га бринета пати од телесне дисморфије, поремећаја менталног здравља у ком особа делове свог тела доживљава као екстремно ружне, деформисане и непривлачне.

Стручњаци га описују као заокупљеност умишљеном или минималном естетском маном која изазива значајну узнемиреност и омета функционисање особе. Реч је о искривљеном доживљају сопственог тела који се сматра менталним поремећајем ако узрокује потешкоће у животу особе.

Манија око пластичне хирургије за глумицу је почела на прелазу из 21. у 22. годину. Прво је уградила силиконске импланте, а онда је "мало по мало" почела да ради и друге корекције тела. То је укључивало операцију носа, ботокс, филере и вишеструко повећање груди.

Фото: Танјуг/АП

 

Последња операција груди коштала ју је 30.000 долара, а Меган је искрено прзнала да би волела да има још веће. Међутим, мајка природа јој не дозвољава, јер, како каже, операција није могућа због њене витке линије.

- Моје груди су лажне од моје 21. или 22. године. Урадила сам их на конзервативан начин, јер су тада сви радили тај захват, и онда сте морали да радите повећање које није могло да се види. Ја сам увек била она девојчица која се гледала у огледало и питала се: "Где су моје груди?"

- Увек сам желела велике груди и нисам била задовољна првим силиконима. Урадила сам нове када сам завршила са дојењем своје деце, јер не знам где су стари нестали, али су нестали. Онда сам недавно морала да поново идем на операцију груди, јер немам довољно телесне масти да прикрије имплантате, па сте могли да видите њихово таласање - испричала је глумица, те додала да не подноси анестезију.

- Када сам већ морала да се оперишем, рекла сам: "Види, ако ћете да ме успавате, и ако ћу бити већ болесна два месеца од опште анестезије... Боље би било да се пробудим са највећим грудима које могу да стану у моје тело."

Фото: Профимедиа

 

- И доктор је рекао да је то и урадио. А чак нису ни тако велике, само тако изгледају, јер је моје тело тако ситно. Али да су могле да буду веће, натерала бих лекаре да ми ставе веће. Не волим операције и због чињенице да сам морала да се подвргнем том натерала ме је да мислим да треба да добијем награду за патњу кроз коју пролазим. Не желим да се будим са Б корпама на телу, нема проклете сврхе у томе. Желела сам гигантске груди, није ме брига шта је у тренду, дај ми изглед стриптизете из 1990. године - била је жустра и сликовита Фоксова.

Фото: Профимедиа

 

Шта Меган Фокс није радила од естетских захвата?

- Никада нисам радила никакво затезање лица, никакву операцију мачкастих очију, иако бих то волела! Нисам радила ни обичан лифтинг обрва, никада нисам радила нити за затезање лица. То није због неког мог моралног става, него зато што не верујем да дају резултат, а и зато што се бојим да ће бити проблем онда кад ами заиста буде требао прави фејслифтинг. Никада нисам уклањала масне јастучиће из образа и никада нећу. Ја сам веома мршава особа која нема довољно телесне масти ни на лицу, тако да ћу увек само стављати масноћу, никада је нећу вадити. Нисам имала ни липосукцији или контурисање тела или било шта слично - набројала је холивудска звезда.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)