За британску водитељку, глумицу и манекенку Кели Брук чуло се 2016. године када су њено тело научници прогласили најлепшим.

Овај епитет донео јој је много, а ова 44-годишњакиња одлучила је да се званично повуче из света глуме.

Фото: Профимедиа

 

 

Своју каријеру у шоубизнису отпочела је пре 28 година, а недавно је први пут проговорила о разлозима за овај потез.

- Била сам ужасна глумица. Сматрам да је то прилично исцрпљујуће. Напуштам глуму. Не волим да будем дуго одсутна од куће. Волим да спавам у свом кревету и чувам свог пса - истакла је згодна Кели.

Фото: Профимедиа

 

 

Шушкало се да је разлог за ову одлуку брак са италијанским манекеном и плејбојем Џеремијем Парисијем, а она није остала нема на овај коментар.

- Ја сам тако снажна личност да ми је одувек било тешко да будем неко други. Кажу ми да сам удата за неког у филму и после две недеље у мислима ја стварно верујем да сам удата за њега. Била је то ужасна ситуација. Не могу да замислим да кажем Џеремију: "Идем од куће на шест недеља да глумим љубавницу Рајана Рејнолдса, је л' ти то у реду?" Мислим да то не би слутило на добро. Мислим да се мој муж не би сложио са тим - објаснила је за Даилy Стар.

Рат на мрежама због облина

Иако се већ неко време држи даље од светла рефлектора знатижељних погледа не мањка. Због тога је у једном периоду била на мети критика. Она је уснимљена како у опуштеном издању иде улицом, а све је шокирао њен изглед.

Фото: Профимедиа

 

 

Тада су уследили и напади на њу, а многи су коментарисали да је упропастила своје тело. Ипак, она је више пута истакла да јој цео живот килажа варира и да не жели да оптерећује себе идеалним мерама.

Фото: Профимедиа

 

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: