Низао је бројне улоге у европским и холивудским остварењима, али се његова каријера истински захуктала тек у последње три године. Арон је чак проглашен једном од највећих холивудских нада и наследником старе гарде - Џорџа Клунија, Бреда Пита, Колина Фарела, Џерарда Батлера... Наиме, и њега поред раскошног глумачког талента краси сјајан изглед и специфична харизма и мужевна енергија.

Арон Тејлор-Џонсон има веома необичну љубавну причу која се разликује од већине и одолева бројним изазовима. Глумац је у браку са режисерком Сем Тејлор-Џонсон (57), која је од њега старија 24 године! Ипак, упркос великој разлици у годинама важе за један од најстабилнијих парова у Холивуду.

Нови Џејмс Бонд је Сем упознао још давне 2008. на сету филма "Ноwхере Боy" када је имао свега 18 година, а можда у томе не би било ничега чудног, да она од њега није старија више од две деценије.

Фото: Профимедиа

 

У тренутку упознавања ова режисерка имала је већ 42 године, али глумац тврди да је истог момента када ју је видео знао да је она његова сродна душа и да жели са њом да проведе живот: "Одмах сам знао да је Сем моја сродна душа. Одмах сам знао да хоћу да проведем остататак живота са том женом. Добро се сећам тог дана, као и дана када сам је запросио."

Познати Британац акцентовао је и да никада није осетио разлику у годинама између себе и своје изабранице, објашњавајући како није могао да се упореди ни са једним својим вршњаком када је имао 19, јер је већ тада живео живот који нема везе са стандарним одрастањем.

- Знао сам да желим породицу са њом, знао сам да желим децу, и месец дана касније она је чекала наше прво дете. Никада, ни на један секунд нисам осетио јаз између нас због година - додао је Арон и истакао како је лепа плавуша одсечнија и енергичнија од њега.

Фото: Профимедиа

 

Глумца у готово сваком интервјуу питају о односу са Сем, а увек има сличне одговоре - све функционише како треба. "Не анализирам баш наш однос. Само знам да ради. Осећам се сигурно, вољено и безбедно. Имамо ту веома дубоку везу. Просто смо синхронизовани", рекао је недавно.

Пар има и двоје деце, 13-годишњу Вајлду и 11-годишњег Ромија, а Сем из претходног брака има још две ћерке - Анђелику и Џеси.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО: