Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, а сада је Харис Џиновић ексклузивно за "Блиц" проговорио о разводу од Мелине.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека "Преварени муж задњи сазна", није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не - рекао је Харис за "Блиц", па наставио:

- То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим песмама. Са Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот - изјавио је Харис.

Подсетимо, Харис је на ову тему недавно у једном интервјуу за домаће медије признао да се прекид њиховог односа десио још пре годину дана.

- Даћу вам одговор! Питајте њу, она је напустила мене, а не ја њу. Она зна разлоге, ја не знам ниједан. То је то - рекао је певач, који је растанак од Мелине тешко поднео, који тврди да време лечи све:

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Не, није ми тешко. Било ми је тешко пре годину, годину и по дана јер ми се разбија породица и тако даље. Међутим, некако сам то исхендловао снагом менталног склопа који је поприлично јак, а помало и тврдоглав. Успео сам све то да санирам и, како се каже, из једне битке изађеш јачи него што си био - казао је Харис.

Такође је открио на који начин је преболео одлазак још увек законите супруге.

- Да се разумемо, све је то ствар главе и емоција. Значи, треба помирити емоцију која је ту највећи проблем и помирити је са главом, односно са реалношћу. Ако то двоје човек успе да направи и ту направи победу, односно ако успе то да помири онда је направио победу и успео - рекао је Харис за "Уну".

Љубавна прича Хариса и Мелине Џиновић

Мелина Џиновић је тек након неколико година, од како се сазнало да је у вези са Харисом, признала да је у ту емотивну причу ушла без много размишљања. Њих двоје су се венчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника.

Отпор Мелининих родитеља због разлике у годинама

Харис је једном приликом говорио за медије о томе како Мелинини родитељи у почетку нису били за њихов однос, истичући да је један од главних разлога заправо велика разлика у годинама.

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - истакао је он једном приликом за медије.

Фото: АТА имагес

 

 

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - причао је својевремено Харис у интервјуу за "Глорију" и додао да је све то Мелина тешко поднела:

- Сећам се да сам јој говорио: "Проћи ће то брзо! Видећеш, кад сазнају да си трудна, све ће бити другачије! Управо је било тако. Сад су луди од среће што су добили унуку - истакао је он и додао да је након неког времена све било у најбољем реду.

БОНУС ВИДЕО: