- Иако нисам присталица јавног мњења и тога да се ствари из приватног живота провлаче по жутој штампи... мада вероватно већ сви знате... Па да се и ја огласим. Званично разведен! - открио је он пре извесног времена на Фејсбуку, а прошле године су га камере "Папарацо лова" ухватиле са новом партнерком.

Фото: В. Данилов, Д. Миловановић

 

 

Пар ужива у љубави, а Бајага се чак преселио код своје изабранице, која иначе, није позната јавности.

Судећи по кадровима, може се стећи утисак да су сличних година, те нема сумње да се и те како добро слажу и уживају у романси.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папарацо лов

 

 

Иначе, један корисник Твитера, како је написао на свом профилу, доживео је непријатни ситуацију са музичарем Момчилом Бајагићем Бајагом, ког је сасвим случајно срео на Ади Циганлији.

Наиме, корисник Твитера је испричао да је шетајући Адом Циганлијом уочио нашу заставу која се вијорила и желео је да направи што лепши кадар, па је све време сликао и снимао, а у том моменту се на бициклистичкој стази појавио Момчило Бајагић Бајага са новом партнерком.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папарацо лов

 

 

- Пазите сад ово. Иде низ. Враћајући се са Аде приметим велику српску заставу која се супер вијорила на ветру са мостом на Ади у позадини - започиње причу корисник Твитера и наставља:

- Како сам се кретао ка њој била је све крупнија и хтео сам лепо да је кадрирам у употребим цинематиц моде са телефона. У једном тренутку застава је стајала тачно испред моста стварајући илузију да стоји на врху моста али су ми за добар кадар сметале жице које су се налазиле испред.

БОНУС ВИДЕО: