Вест да јој је дијагностикован аутизам саопштила је на Инстаграму, уз снимак са прмеијере филма Бруса Вилиса "Тхе Wхоле Тен Yардс из "2004. у којем је глумила као 10-годишња девојчица."Реци ми да си аутистичан без тога да ми кажеш да си аутистичан. Заправо је ово први пут да сам јавно поделила своју дијагнозу. Сазнала сам за то прошлог лета и то ми је променило живот", написала је Талула Вилис (30).

 

 

Ћерка славних глумаца раније је говорила о дисморфији и поремећају исхране, као и о својој дијагнози АДХД-а (поремећај пажње са хиперактивношћу). Како је 2023. рекла за Вогуе, она се од 2019. борила са анорексијом. Са 25 година отишла је у установу у Малибуу како би се изборила са поремећајем исхране и депресијом.

 

"Било је то великим делом терапеутско искуство, први пут сам победила 15-годишњакињу која ми није одговарала, ружно паче. Такође ми је дијагностикован АДХД и почела сам да узимам стимулативне лекове. Први пут сам се осећала паметно, али сам такође почела да уживам у нуспојавама лекова који смањују апетит", испричала је и напоменула: "Терапеут за поремећаје у исхрани касније би ми рекао "што си тањи, осећаш се већим" (како би јој описао начин размишљања људи у замци анорексије). Колико је то сулудо?".

 

Талула је открила да је у једном моменту имала 38 килограма, имала је проблеме са дисањем и нон стоп јој је било хладно.

Породица Бруса Вилиса је 2022. саопштила да глумац болује од афазије, прошле године речено је пати од фромнтотемпоралне деменције.

Брус Вилис је ћерку Талулу добио са бившом супругом Деми Мур са којом има и ћерке Скаут и Румер. У браку са садашњом супругом Емом Хеминг Вилис добио је ћерке Евелин и Мејбел.