Познат по улогама у филмовима као што су "Кицк-Асс" и "Авенгерс: Аге Оф Ултрон", 33-годишњи глумац тек треба да прихвати улогу која му се приписује, али извор је за лист Сан (Тхе Сун) рекао: "Бонд је Аронов посао, ако он пожели да то прихвати."

Извор је додао: "Званична понуда је на столу и чекају да се јави."

Еон продукција, која је одговорна за филмове о Бонду, припрема се за снимање новог филма 007, на којем се увелико ради  сценарио.

Извор Сана је додао: "Што се Еона тиче, верују да ће Арон потписати уговор у наредних неклолико дана и да могу да се припремају за велику најаву."

 

 

Тејлор Џонсон је "невероватно талентован глумац", такође је рекао извор. Назвали су га "савршеном особом за улогу Бонда и добро ц́е наследити Крејга."

Тејлора Џонсона прошле недеље су из магазина Нумеро питали о гласинама које га повезују са том улогом. У одговору је рекао: "Сматрам да је шармантно и дивно што ме људи виде у тој улози. Схватам то као велики комплимент."

Дуго се спекулисало да ће Идрис Елба преузети улогу Бонда, али је 51-годишњак у септембру рекао да су га "одвратни" коментари о његовој трци одбили.

Он је рекао за СмартЛесс подцаст: "Они који нису били срец́ни због те идеје учинили су целу ствар одвратном, јер се радило о раси."

(б92)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".