Nizao je brojne uloge u evropskim i holivudskim ostvarenjima, ali se njegova karijera istinski zahuktala tek u poslednje tri godine. Aron je čak proglašen jednom od najvećih holivudskih nada i naslednikom stare garde - DŽordža Klunija, Breda Pita, Kolina Farela, DŽerarda Batlera... Naime, i njega pored raskošnog glumačkog talenta krasi sjajan izgled i specifična harizma i muževna energija.

Aron Tejlor-DŽonson ima veoma neobičnu ljubavnu priču koja se razlikuje od većine i odoleva brojnim izazovima. Glumac je u braku sa režiserkom Sem Tejlor-DŽonson (57), koja je od njega starija 24 godine! Ipak, uprkos velikoj razlici u godinama važe za jedan od najstabilnijih parova u Holivudu.

Novi DŽejms Bond je Sem upoznao još davne 2008. na setu filma "Nowhere Boy" kada je imao svega 18 godina, a možda u tome ne bi bilo ničega čudnog, da ona od njega nije starija više od dve decenije.

Foto: Profimedia

 

U trenutku upoznavanja ova režiserka imala je već 42 godine, ali glumac tvrdi da je istog momenta kada ju je video znao da je ona njegova srodna duša i da želi sa njom da provede život: "Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio."

Poznati Britanac akcentovao je i da nikada nije osetio razliku u godinama između sebe i svoje izabranice, objašnjavajući kako nije mogao da se uporedi ni sa jednim svojim vršnjakom kada je imao 19, jer je već tada živeo život koji nema veze sa standarnim odrastanjem.

- Znao sam da želim porodicu sa njom, znao sam da želim decu, i mesec dana kasnije ona je čekala naše prvo dete. Nikada, ni na jedan sekund nisam osetio jaz između nas zbog godina - dodao je Aron i istakao kako je lepa plavuša odsečnija i energičnija od njega.

Foto: Profimedia

 

Glumca u gotovo svakom intervjuu pitaju o odnosu sa Sem, a uvek ima slične odgovore - sve funkcioniše kako treba. "Ne analiziram baš naš odnos. Samo znam da radi. Osećam se sigurno, voljeno i bezbedno. Imamo tu veoma duboku vezu. Prosto smo sinhronizovani", rekao je nedavno.

Par ima i dvoje dece, 13-godišnju Vajldu i 11-godišnjeg Romija, a Sem iz prethodnog braka ima još dve ćerke - Anđeliku i DŽesi.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO: