Кејт се није појавила у јавности од католичког Божића, 25. децембра, а британски медији су преносили да је оперисана средином јануара. На друштвеним мрежама се јуче појавио снимак на коме се принцеза и принц Вилијам виде како шетају заједно. Она је у суботу примећена у куповини са принцом Вилијамом.

После мистериозног "нестанка" Кејт Мидлтон, на мрежама су покренуте бројне теорије завере, а сада се сумња и у снимак. Тачније, сумња се да на објављеном видео снимку није права Кејт Мидлтон, него жена која веома личи на њу. 

Познато је да Кејт има своју "двојници", жену по имену Хајди Аган, која се на друштвеним мрежама прославила управо због невероватне сличности са принцезом од Велса. Управо због ове чињенице, многи на друштвеним мрежама сматрају да је на снимку управо Хајди. 

 

 

 

 

Хајди се сада огласила и негирала наводе да се она налази на видеу. Како је истакла, она је 100 одсто сигурна да су у питању Кејт и Вилијам и уверена је у веродостојност снимка. 

Хајди је истакла да је у време њихове посете фарми Винџор у суботу радила свој "други посао", као професорка плеса и као члан музичке позоришне групе.

- Очигледно је било неких спекулација о томе да ли су то Кејт и Вилијам на тим снимцима и кадровима. Заправо, медији су 'полудели' јер људи мисле да сам то ја, али знам да нисам. Била сам на послу у то време па знам да то нисам ја. Верујем да су то Кејт и Вилијам - рекла је Хајди.

 

 

 

 

 

 

Хајди већ дуго на Инстаграму има профил "Kate Middleton lookalike", а неки су данас спекулисали да се управо она појавила на снимку са Вилијамом, иако нису пружили никакве доказе да је Кејт "лажна".

Краљевска породица још увек се није огласила поводом ових навода које данима круже.

БОНУС ВИДЕО:

(Birminghammail)