Kejt se nije pojavila u javnosti od katoličkog Božića, 25. decembra, a britanski mediji su prenosili da je operisana sredinom januara. Na društvenim mrežama se juče pojavio snimak na kome se princeza i princ Vilijam vide kako šetaju zajedno. Ona je u subotu primećena u kupovini sa princom Vilijamom.

Posle misterioznog "nestanka" Kejt Midlton, na mrežama su pokrenute brojne teorije zavere, a sada se sumnja i u snimak. Tačnije, sumnja se da na objavljenom video snimku nije prava Kejt Midlton, nego žena koja veoma liči na nju. 

Poznato je da Kejt ima svoju "dvojnici", ženu po imenu Hajdi Agan, koja se na društvenim mrežama proslavila upravo zbog neverovatne sličnosti sa princezom od Velsa. Upravo zbog ove činjenice, mnogi na društvenim mrežama smatraju da je na snimku upravo Hajdi. 

 

 

 

 

Hajdi se sada oglasila i negirala navode da se ona nalazi na videu. Kako je istakla, ona je 100 odsto sigurna da su u pitanju Kejt i Vilijam i uverena je u verodostojnost snimka. 

Hajdi je istakla da je u vreme njihove posete farmi Vindžor u subotu radila svoj "drugi posao", kao profesorka plesa i kao član muzičke pozorišne grupe.

- Očigledno je bilo nekih spekulacija o tome da li su to Kejt i Vilijam na tim snimcima i kadrovima. Zapravo, mediji su 'poludeli' jer ljudi misle da sam to ja, ali znam da nisam. Bila sam na poslu u to vreme pa znam da to nisam ja. Verujem da su to Kejt i Vilijam - rekla je Hajdi.

 

 

 

 

 

 

Hajdi već dugo na Instagramu ima profil "Kate Middleton lookalike", a neki su danas spekulisali da se upravo ona pojavila na snimku sa Vilijamom, iako nisu pružili nikakve dokaze da je Kejt "lažna".

Kraljevska porodica još uvek se nije oglasila povodom ovih navoda koje danima kruže.

BONUS VIDEO:

(Birminghammail)