Кејт Мидлтон је нестала из јавости. О њој нема ни трага ни гласа од јануара ове године, а многи њен "нестанак" повезују са прицом Вилијамом и сумња се сваљује на њега.

Невера, брачне несугласице -шушка се. Већ дуго у јавности постоји прича о његовој наводној љубавници. Али то не би било ништа чудно, јер су управо сви мушкарци из краљевске породице преварили своје супруге. Подсетимо се 3 најважније љубавнице које су умало срушиле краљевску породицу:

Љубавница принца Филипа

 

Фото: Профимедиа

 

 

Принц Филип је Пени често називао "другом најважинојом женом" у свом животу, а све је почело јер је пар имао заједничку љубав према вожњи кочијом. Њихово пријатељство је трајало годинама, а принц Филип је био уз Пени и када је она изгубила ћерку због рака бубрега.

Пени је била редован гост Вуд фарме, на којој је принц Филип најчешће боравио након што се повукао из јавног живота 2017. године.

Толико је била блиска са Филипом да ју је особље назвало "госпођица такође", јер је она "такође" позивана на све догађаје породице.

Пени је била једна од 30 особа које су присуствовале сахрани принца Филипа, али била је присутна и на краљичиној сахрани.

Прича се како је принц Филип учио Пени да вози кочију, па јој се том приликом жалио на свој брак који има проблема.

Пени је уз Филипа била до смрти и то на имању на којем је он живео одвојено од краљице. Значи, на самртној постељи, Пени је била најважнија жена у његовом животу.

Ипак, постоји и прича да је током дугог брака, принц Филип варао краљицу са преко 12 жена. Изгледа да је краљица била упућена у то и да је на ту информацију одговарала: "Мушкарци ће увек бити мушкарци."

Љубавница принца Чарлса

Камила Паркер је данас краљица Велике Британије и та информација је толико чудна када се зна податак да је била озлоглашена љубавница која је итекако утицала на распад брака између принца Чарлса и принцезе Дајане.

Фото: Профимедиа

 

Када су вести о њиховој афери први пут изашле на видело, Камила се суочила са жестоким критикама. Требало је времена да је јавност прихвати након Дајанине смрти 1997. године, а када се удала за Чарлса 2005. године, тема њене будуће титуле била је узрок контроверзи.

У то време, краљевски помоћници су рекли да Камила не жели да буде позната као краљица супруга - иако је имала право да буде позната.

Уместо тога, "намеравала" је, када дође време, да буде позната као Принцеза Цонсорт - титула која се никада раније није користила у британској историји.

Али њена трансформација је била толико запањујућа да је сада један од најпопуларнијих чланова краљевске породице и пуноправни члан „Фирме“.

Ево како је изгледао њен пут од љубавнице до краљице:

Мало шта јој је ишло у прилог: у младости није била лепотица (принцеза Дајана је своју супарницу, наводно, упоредила с ротвајлером), живот на ладањском имању одувек јој је дражи од балова, није хтела да буде модна икона, читала је све осим љубавних романа и модних часописа, није волела да се шминка, а мушкарце је освајала хумором и бритким језиком.

Након што су јој родитељи, отац Брус Шанд, бивши војни официр и имућан трговац винима и мајка Росалинд - припадница високог друштва чија је преткиња Алис Едмонстон била љубавница британског краља Едварда ВИ - приредили дебитантски бал у 17. години у Лондону, Камила је имала удвараче из друштвене класе којој и сама припада.

Током детињства надимак јој је био "Мила”, била је популарна, дружељубива и врло живахна.

Када је напунила шеснаест година родитељи су је уписали у швајцарски интернат, а потом је отпутовала у Француску како би усавршавала језик. Неко време је, наиме, студирала француски језик и књижевност, а у раним двадесетима вратила се у домовину и запослила у Лондону као секретарица.

За њену везу с принцем Чарлсом "криве” су поло утакмица 1970. на којој су се срели и ненадана киша због чега су, случајно или не, потражили исти заклон. Врцкава Камила је принца тада у шали подсетила на своју преткињу Алис Едмонстон, а он је био очаран. Виђали су се три године, двапут ју је неуспешно просио, а кад се придружио британској ратној морнарици, оставила га је јер није имала илузија да ће им веза завршити срећно.

Исте 1973. удала се за наочитог часника краљевске гарде Ендрјуа Паркер-Боулса. Он јој је, наводно, на почетку објаснио да неће бити једина у његовом животу, али да ће толерисати њене дискретне везе с другима. Такав јој је договор одговарао и веза је окруњена браком. Будући краљ био је, наводно, очајан њеном удајом али су на крају изгладили односе и постали пријатељи.

Кад је 1974. Камила Паркер-Боулс родила сина Томаса, замолила је Чарлса да годину дана касније дечаку постане кум, што је он прихватио. Четири године касније родила је и ћерку Лауру.

Званични биограф принца Чарлса тврди да су обновили романсу 1986., шеснаест година након што су се први пут срели. Он се у браку с Дајаном Спенсер осећао као утопљеник, а Камила га никад није преболела. Данас су надимци који су наденули себи из прељубничке фазе део урбане легенде: звао ју је Лејдис, а она њега Фред, док им је омиљено скровиште наводно било имање Биркхал у Шкотској.

У исто време, принцеза Дајана се све теже носила с браком у којем је добила све осим оног што је одувек желела, љубав и поштовање. Након што је новинар Ендрју Мортон 1992. објавио књигу “Дајана: њена прича”, а новине објавиле препис тајно снимљеног телефонског разговора Чарлса и Камиле с интимним детаљима њихове везе, скандал је био толики да су се принц и принцеза од Велса убрзо раздвојили од стола и постеље. Развод је, пак, приведен крају 1996., годину касније након што је окончан брак Камиле и Ендрјуа Паркер-Боулса.

Љубавници су се надали како ће с временом успети да обнове везу, али трагична несрећа 1997., чија ће тужна годишњица бити 31. јула, све је променила. Британија је остала без најомиљенијег члана краљевске породице, принчеви Вилијам и Хари изгубили су мајку, док су принц Чарлс и Камила постали "кривци за све”.

Требало је бити невероватно упоран и мудар како би се превладала незавидна ситуација: краљевска породица и јавност су се противили вези, а камоли венчању, а Англиканска црква отворено је упозорила принца - који ће ступањем на престо постати њен поглавар - да и не помишља на венчање с Камилом.

Она је, пак, повукла једини исправни потез: притајила се све док се краљица Елизабета ИИ након дугог наговарања принца Чарлса није пристала на сусрет на формалној вечери у част 60. рођендана бившег грчког краља Константина у палати Хигхгрове. Пре вечере кратко су поразговарале и придружиле се званицама - што је био догађај за историју.

Фото: Профимедиа

 

Недуго после, Камила Паркер-Боулс је у септембру 2000. први пут пратила Чарлса на добротворном пријему једне добротворне организације, а 2001., на догађају у склопу промоције британског Националног друштва за остеопорозу (чија је покровитељица), принц је пред свима загрлио Камилу и пољубио у образ. Био је то врло храбар чин којим је свима дао на знање ко је најважнија жена у његовом животу. А она се, пак, тихом дипломатијом, постојаном присутношћу без изјава које би могле наљутити краљицу и јавност као и непоколебљивом подршком принцу, изборила за место на балкону Бакингемске палате.

Сви су говорили да Камила никад неће постати краљица супруга, те да неће бити крунисана, али тиха вода брег рони, колико год били моћни.

Љубавница принца Вилијама


Маркиза Розе Ханбури рођена је 1984. године, а браку са Давида Роцксавагеом, 7. маркиза од Цхолмонделеyја. Пар се венчао 2009. године, а према писању страних медија, њихова љубавна прича је веома бурна. Само дан после веридбе су открили да чекају бебу, а одмах следећег су се и венчали. Сада је њихова породица богатија за три члана.

Фото: Профимедиа

 

Живе на једном имању у Норфолку, које је веома близу Кејтине и Вилијамове сеоске куће. Розе,39-годишња мајка троје деце, непрестано качи фотографије вртова и скулптура имања на свом Инстаграму.

Инересанта је чињеница да је Розе са краљевском породицом повезана од малена. Наиме, њена бака била је једна од деверуша краљици Елизабети ИИ.

Ових дана прича се како је принц Вилијам виђен у њеном друштву, а теоретичари завере су чак ишли толико далеко да су навели да је Роза "глумила" Кејт током приватне вожње коју су папараци снимили.

Стил