Годинама се већ у медијима и по друштвеним мрежама провлачи трач да принц Вилијам вара Кејт Мидлтон с њеном пријатељицом и њиховом комшиницом Роуз Ханбери, маркизом од Чолмондлија, а он је све гласнији протеклих недеља.

Откако је принцеза од Велса оперисана у јануару, појавило се много спекулација и теорија завере о њеном стању и браку с наследником британског трона, а медији се све чешће баве маркизом Роуз, која је годинама у браку с бизнисменом Дејвидом Роксавиџом.

Сара Роуз Хенбери је од 2009. у браку с 23 године старијим маркизом од Чолмондлија, с којим има троје деце, а венчали су се дан након што су саопштили да су верени, и то на малој церемонији у Челсију.

Приватни живот сестара Хенбери

Мало је познато да се она пре брака с Роксевиџом повремено појављивала на фотографијама ноћног живота на Острву, где се кретала у високим круговима, а често је била у друштву своје сестре Марине, која има сличну причу као Роуз.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, Марина Хенбери, нешто старија од Роуз, својевремено је побуђивала велико интересовање медија, а обе сестре, ћерке Тимотија Хенберија, дизајнера веб страница, и модне креаторке Еме Хенбери, биле су модели.

Својевремено су оне доспеле до медија због фотографије за коју су позирале у купаћим костимима с некадашњим премијером Тонијем Блером у Тоскани 2005. године.

 

Фото: Танјуг/АП

 

Марина, као и њена познатија сестра, такође воли старије мушкарце – удата је за Неда Лембтона, ерла од Дурама, који је старији од ње 20 година. Венчали су се кад је она имала 28, а он 48 година, а верили су се после само три месеца везе.

Грађанско венчање се догодило у општини у Челсију, као и у случају Роуз Хенбери, а пар данас живи у луксузној вили у Тоскани.

 

 

Међутим, како је писао Daily Mail, они су се упознали док је Марина живела с Недовим сином Фредом, с којим је, иначе, Роуз наводно била верена.

- Помало је инцестуозно јер је Роуз била у вези с Фредом док је била млађа, а Марина је с њим живела неко време - рекао је за поменути портал пријатељ сестара.

- Тако је она упознала Неда.

Контроверзе су изгледа стално део живота ове породице, будући да је лорд Лембтон, Маринин свекар, у једном периоду почетком седамдесетих био министар одбране и поднео оставку на ово место након што је 1973. ухваћен с проститутком.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: